Syv guddommelige dage i Albert Svenssons ellers ret almindelige liv (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Flemming Møldrup


Forlag: Politikens Forlag
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740031331
Udgave: 1. (23-09-2016)
Oplag: 1. (23-09-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 166
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 170mm, H: 235mm, D: 25mm, Vægt: 500g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Gud vil gerne gøre verden til et godt sted at være igen. Desværre for Gud sætter han den noget distræte, lidt for uoplagte og lidt for sultne Helligånd på opgaven. Helligånden ender da også med at tage fejl af den dreng, som Gud ønsker skal udpeges som ny frelser, og så bogens hovedperson, Albert Svensson. Da Helligånden opdager sin fejl tildeler han Albert Svensson et ønske: Albert Svensson ønsker sine fraskilte forældre sammen igen. I de syv dage bogen strækker sig over, oplever vi hvordan det, der i starten var en drøm om at bringe sine forældre sammen, udvikler sig til en mindre katastrofe for Albert Svensson.
Albert Svenssons liv går fra at være normalt til at være helt kaotisk. Og i løbet af de syv dage når han frem til erkendelsen af, at hans forældre må skilles ad igen! 
Han sætter jagten ind på at få Gud i tale, for han er den eneste, der kan ophæve ønsket om at bringe forældrene sammen igen. 
Alt ender godt og alle i bogen, både børn og voksne, lærer noget om skilsmisse.
Og Albert Svenssons mor og far ender med at gøre sig lidt mere umage. Hvis ikke for deres egen, så for Albert Svenssons skyld.

Anmeldelser (0)