Tag ordet med dig! Lærervejledning: Bog 3 (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Anne-Mette Veber Nielsen, Hanne Trebbien Daugaard


Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702307535
Udgave: 1. (16-10-2020)
Oplag: 1. (16-10-2020)
Serie: Tag ordet med dig!
Illustrationer: Ja
Omslagsgrafiker: Grafisk tegnestue v/ Mette Plesner
Tegnet af: Grafisk tegnestue v/ Mette Plesner
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 40
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 211mm, H: 298mm, D: 3mm, Vægt: 185g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

I lærervejledningen finder du dels en introduktion til forskningen og principperne bag undervisningen i Tag ordet med dig!, dels en grundig vejledning til det tredje hæfte i serien: Bog 3 Tjek forståelsen. Sidst i vejledningen findes kopisider til materialet. Disse ligger også til download/print her i webshoppen under elevhæftet.

I Tag ordet med dig! Bog 3 Tjek forståelsen styrker og konsoliderer eleverne deres strategibrug i forbindelse med selvstændig læsning. Her er der særligt fokus på elevernes opmærksomhed på egen forståelse af ord, de møder i tekster.

Gennem arbejdet med bogen opnår eleverne gradvist større selvstændighed i at vurdere, hvornår de skal anvende ordtilegnelsesstrategier, og hvornår strategierne skal suppleres med andre former for hjælp.

Lærervejledningen består af en introduktion til forskningen og principperne bag undervisningen i Tag ordet med dig! Derefter følger en grundig vejledning til de enkelte opgavetyper i Bog 3 Tjek forståelsen, herunder en nøje instruktion i systemets modellerende element. Vejledningen indeholder desuden et afsnit med hjælp til den lærer, hvis elever ikke tidligere har arbejdet med Tag ordet med dig!

Hanne Trebbien Daugaard og Anne-Mette Veber Nielsen har begge skrevet ph.d.-afhandling om børns skriftsproglige færdigheder. Sammen har de tidligere udgivet undervisningsmaterialet En på sproget.

Anmeldelser (0)