Tal familien op til fest. Håndbog i familietaler (Paperback, Dansk)

Af: Klaus Kjøller


Forlag: KJOELLER.dk
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740932850
Udgave: 1. (26-02-2017)
Oplagsdato: 26-02-2017
Originaltitel: Tal familien op til fest. Håndbog i familietaler
Originalsprog: Dansk
Indbinding: Paperback
Formater / udgaver
90,40 kr
134,90 kr

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Når familien fester, skal der gerne holdes tale. Ellers mangler der noget. Så talt bliver der. Nogle rejser sig op og snakker frit fra hjertet. Andre skriver talen ned og læser den op. Eller taler ud fra stikord. Enhver gør det på sin måde. Godt.
Men måske kan du gøre det både lettere og bedre. Lettere for dig selv at forberede talen. Og endnu bedre for familien at lytte til den.
Her er en bog, som kan hjælpe dig med at sætte fut i dig selv og forsamlingen med en tale, der er på din måde.
Bogen rummer kun det absolut vigtigste. Kun det, man har brug for, når man i dagene op til begivenheden – den runde fødselsdag, konfirmationen, brylluppet, sølvbrylluppet – lige skal tænke sig om og finde ud af, hvad man egentlig vil sige. Og hvordan man vil gøre det.
Gid denne lille bog vil være til gavn og fornøjelse for enhver familietaler, som åbner den. Hvis bogen åbner øjne, er det fint. Hvis den også åbner munde og ører, er det perfekt. Lad der blive lyd! Lad der blive fest i familien!
Klaus Kjøller er forfatter og kommentator. Var i 1978-2015 lektor i moderne dansk sprog og sprogbrug ved Københavns Universitet og underviste bl.a. i mundtlig kommunikation. Han har i mere end 40 år skrevet bøger om sprog og påvirkning. Han har holdt mange foredrag rundt om i landet. Og så har han deltaget i utallige familiefester.

Anmeldelser (0)