The Secret 3.0 Feel Free to Love: DE TI BUD på Arbejdsglæde - Du bliver, hvad du tænker - Så hvad tror du, at du tænker?? (Bog, Paperback, Dansk)

Af: ALx S


Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743014706
Udgave: 1. (02-03-2020)
Oplag: 1. (03-03-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 148
Indbinding: Paperback

Levering : 5 - 20 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

DOCTOR LIVING'STONE AND MR FLINT'STONE
Conversations from the heart
THE SECRET 3.0 FEEL FREE TO LOVE BUCKETLISTENS ABC
TRÆN DIN EMPA-8-NI-TI PARATVIDEN. ARBEJDSGLÆDE FOR ALLE.
Hvordan bringer man LIVSGLÆDE Ind i sit liv, når ENSOMHED står for døren? LEV LIVET & undgå STREES og JAG. Få INDHOLD hvis der er LANGT IMELLEM JOBS. DR LIVING'STONE DEBATTERER DE TI BUD MED MINDFULNESS LIFE COACH MR. FLINT'STONE,
DU ER DIN BEVIDSTHED.
Skammen, når man samtidig er i blandt andre, er slående hos de fleste. De færreste er åbenhjertig om deres håbløse situation. De fleste stikker en hvid løgn eller fylder på af andre mere interessante vendinger til at kunne forklare, hvem man er, eller hvad som man laver! Jeg er projektmager! Blogger, Iværksætter! Igangsætter! Jeg tegner og maler, skriver bøger og laver optegnelser på prototyper til de små byrum! Et eller andet som er lidt sjovere at filosofere om end ledighed blandt andre!
Prekariatet som kom som det nye udtryk i 2016, om de arbejdende fattige eller om alle de projektansatte akademikere, som har svært ved at bide sig fast på arbejdsmarkedet.
Det er bedre at være en arbejdsløs arkitekt end arbejdsløs!
Sagde rektoren til kulturministeren i sin tid, hvor begrundelsen for det dobbelt så store masseoptag blev debatteret! Jo, vi blev spyttet ud på samlebånd!
Men forringelserne vil ingen ende tage, og truslerne bliver flere!
"Du skal tage imod dette ordinær job i otte uger, og så må du søge om kontanthjælp på ny, og se om du er berettiget, og det tror jeg faktisk ikke, at du er?!"
KAN ALLE SÅ FINDE STØRRE GLÆDE? OG HVORDAN BLIVER MAN SÅ GLAD?
Så længe at vores begrundelser for hvorfor at vi har en god dag, er en ekstern liste, så vil vi ikke have en stabil glæde, som vi alle ønsker! Og slet ikke hvis man hedder Slagter Max, og ikke længere er slagter! Vi kan ikke kontrollere situationer, mennesker, omstændigheder hver eneste dag. Så vil vores glæde være i andres hænder. Det vil være, som vinden blæser eller afhængig af en fodboldkamps resultat!
DU BLIVER, HVAD DU TÆNKER, SÅ HVAD TROR DU, AT DU TÆNKER??
Hvis vi koncentrerer os om at føle os glade, kan vi kalde det meditation. Hænderne i skødet og sidde roligt! Det er ikke til at se, om jeg mediterer eller ej! Jeg kunne sidde og tænke på min tur til København i morgen! Eller indkøbssedlen?? Det er kun meditation, hvis jeg fokuser på en positiv og fredsommelig tanke.
Det kan jo inkorporeres ret enkelt i vores daglige liv.

Anmeldelser (0)