Thorgalkrøniken 8: Mod nye verdener (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Jean van Hamme


Nedsat pris! Thorgalkrøniken 8: Mod nye verdener
Forlag: Cobolt
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770858359
Udgave: 1. (01-10-2020)
Oplag: 1. (01-10-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: Thorgal
Oversætter: Jens Peder Agger
Tegnet af: Grzegorz Rosinski
Originalsprog: Fransk
Sideantal: 160
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 227mm, H: 296mm, D: 18mm, Vægt: 975g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Thorgal og hans familie har besluttet sig for at forlade deres ø i Nordland og søge lykken langt mod syd. Men også dér findes øer, hvor lykken ikke hersker. Det gør i stedet en græsk fyrste, der har udråbt sig selv til enevældig præstekonge. Ved hvert jævndøgn ofres en ung mand til den mystiske skabning Araknea, som lever i undergrunden sammen med sine ottebenede venner, og i et hasarderet forsøg på at hjælpe den underkuede befolkning tilbyder Thorgal sig som det næste offer. Men det bliver hans datter, Ulv – som for første gang spiller en hovedrolle – der ender med at bryde forbandelsen.   


Det næste sted, de når frem til, modtages de overmåde venligst af arvingen til kongeriget Zhar, prins Zarkaj, som ikke mindst gør Thorgals kone, Aaricia, sin opvartning. Men da hun viser sig at være smittet med en dødbringende sot, ændrer fyrsten sin indstilling – og hele familien Ægirssøn må dele skæbne med en stor del af befolkningen.   


I dette binds tredje episode tages Thorgal og hans familie til fange af efterkommere fra Atlantis, som har tænkt sig at udnytte ham ved på barbarisk vis at kolonisere Nordland. Men samtidig erfarer han for første gang hele historien om sin oprindelse og sit folk.   


Thorgalkrøniken 8 indeholder de tre sidste: 

Araknea 

Den blå sot 

De skibbrudne under sandet   


Med spændende ekstramateriale om de enkelte albums tilblivelse og vikingernes univers.   


Thorgal er Europas største fantasytegneserie, skabt af forfatteren Jean Van Hamme og tegneren Grzegorz Rosinski. I Thorgalkrøniken genudgives fremover den store, klassiske saga. Foreløbig er de første otte samlebind udkommet, og flere følger i 2021 og 2022.

Anmeldelser (0)