Tid til Fransk (Lydbog, Lydbog CD)

Af: Trine Haberland Opstrup


Nedsat pris! Tid til Fransk
Forlag: Romansk Hus
Format: Lydbog CD
Sprog: Sproget kan ikke bestemmes
Serietitel: Lær sprog i bilen
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
ISBN-13: 9788792190024
Produkt type: Lydbog
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Har du en cd-afspiller, kan du nu få tid til at lære fransk lige når du vil og hvor som helst. F.eks. når du kører bil, laver mad, dyrker motion, osv.
Du får et stort lyttekursus med 4 lyd-CD'er, som er et komplet undervisningsforløb for begyndere, der lærer dig det franske sprog uden brug af lærebog, og gør dig i stand til at begå dig på fransk. Herudover er der en CD-ROM, som indeholder alle lektionerne på skrift.
Med denne rene lytteundervisning bliver du undervist fra start til slut, og lærer forskellige sider af det franske sprog. Kurset er baseret på at du skal lytte og at du skal tage aktivt del i kurset. Allerede efter første lektion, vil du være i stand til at sige flere ting på fransk med den helt rigtige udtale.
Du lærer både de faste vendinger og umiddelbart brugbare emner som f.eks. Præsentation, Tal, Ugedagene, At finde vej, Klokken, At bestille på restaurant og Nyttige ord til rejsen. Herudover lærer du også den helt grundlæggende grammatik, som altid kobles sammen med mundtlige øvelser med en bred vifte af de mest anvendte ord.
Det er meget nemt tilgængeligt, og du bliver ført igennem det på dansk. Du sætter blot den første CD i cd-afspilleren og så er du i gang

Anmeldelser (0)