TIGERBJERGET (Paperback, Dansk)

Af: Nis Jakob


Forlag: Billige eBøger
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740919578
Udgave: 1. (13-05-2016)
Oplagsdato: 13-05-2016
Originaltitel: TIGERBJERGET
Originalsprog: Dansk
Indbinding: Paperback

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

"Kunne ikke lægge den fra mig." "MERE INDHOLD end de fleste andre krimier. Nis Jakob har formået at skrive en spændende krimi, der samtidig er en blanding af familiekrønike og historisk roman, hvilket giver den noget mere indhold end de fleste andre krimier. Og som sædvanlig yderst velskrevet. Jeg er meget begejstret" Læsere
"Nis Jakob har skrevet en fantastisk spændende kriminalroman som man bare ikke kan lægge fra sig. Den får de varmeste anbefalinger." Krimicirklen.dk
"EFFEKTIV, kvik spænding for thrillerfans", skriver lektøren fra DBC til alle bibliotekerne. "Der er tale om let tilgængelig, effektiv spænding, som fortælles i mange korte kapitler i klart sprog. Synsvinklen skifter filmisk mellem de mange personer, hvis liv og hævnmotiv er direkte knyttet til den usympatiske greve." står der blandt andet i LEKTØRUDTALELSEN.
Grusom og overraskende pageturner om magt og ondskab
En tidlig morgen i maj bliver den gamle patriark og lensgreve på Brochenborg ædt af den sibiriske hantiger i godsets zoo.
Nogen har bedøvet den 94-årige greve og fragtet den lamme mand ud til den sultne tiger, som nådesløst tager for sig af den uventede servering.
Tekstforfatteren, Janus, som er hyret til at skrive om Brochslægtens glorværdige historie, begynder at grave i grevskabets fortid, og skeletterne rasler ildevarslende bag slottets tykke mure.
Flere personer med tilknytning til greven har et motiv til at slå ham ihjel, men hvem har gjort det?
Er det den israelske nazijæger, der er på sporet af grevens tid som lejrkommandant i en kz-lejr i Hviderusland under 2. Verdenskrig?
Er det den uægte og hjemvendte grevesøn, der ikke vil finde sig i at hans homoseksualitet forhindrer ham iat arve godset?
Er det grevinden, der altid mangler penge til sit liv i overdreven luksus, eller er det den idealistiske chefzoolog, der ser grevens død som eneste udvej, hvis dyrene skal have et værdigt liv?
Eller en helt anden person, der også hader greven?
Sporene fører tilbage i tiden til Hviderusland og Israel over New York og København og forbi en række unge kvinders mystiske forsvinden, som aldrig nogensinde er blevet opklaret.
Nis Jakob (f.1961) har skrevet 11 romaner siden 1999. Tigerbjerget handler om ondskab og magt. Romanen skildrer en række skæbner, en slægt og en lille del af det Danmark, vi troede, vi kendte

Anmeldelser (0)