To verdener – et menneske: Et liv i Danmark med flere kulturer (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Lise Thorsen


Nedsat pris! To verdener – et menneske: Et liv i Danmark med flere kulturer
Forlag: Forlaget Forfatterskabet.dk
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793927988
Udgave: 1. (11-09-2020)
Oplagsdato: 11-09-2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 116
Indbinding: Paperback
Mål og vægt: B: 157mm, H: 231mm, D: 11mm, Vægt: 236g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dette er historien om tre kvinder, der går på arbejde, studerer, stemmer til valgene og engagerer sig i det danske samfund. 


De betaler deres skat, passer deres venner og familie, tager på ferie, køber ind og laver mad. De opdrager deres børn til at blive gode samfundsborgere og passer en hverdag ganske som de allerfleste af os gør. 


En hverdag som aldrig rammer avisernes forsider. Netop fordi den er så almindelig. 


De tre kvinder har hver især rødder i Mellemøsten, der som geografisk område har været omdrejningspunktet for den nyere tids indvandring til Danmark. Disse kvinder lever i pagt med to kulturer. Og de er ikke de eneste. 


Deres fortælling bidrager til et mere nuanceret billede af indvandrere og deres efterkommere i Danmark, for det er ødelæggende for samfundsdebatten, når vi kun ser og hører om ekstremerne. Hvad gør debatten og den måde, vi taler om og til hinanden, ved os og vores fælles samfund? Det undersøger denne bog også.


Om forfatteren
Lise Thorsen er cand.mag. i litteratur og kultursociologi fra Københavns Universitet. Lise arbejder som fagbladsredaktør, selvstændig kommunikationskonsulent og underviser for organisationer, forvaltninger og private virksomheder. Lise har rejst i store dele af verden og har skrevet reportager om kulturprojekter, kvinders vilkår og mediepolitik. Lise er aktiv i internationalt demokratiarbejde.

Anmeldelser (0)