Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Bente Klarlund Pedersen, Jens Bo Nielsen, Jens Bojsen-Møller, Klaus Klinge, Mette Hansen, Michael Kjær, Morten Quist, Nina Beyer, Per Kjær, Per Aagaard, Thomas Graven-Nielsen, Torsten Sonne, Uffe Læssøe, Bjarne Rittig-Rasmussen, Julie Midtgaard, Jørgen Roed Jørgensen, Jesper Lundbye-Jensen, Christian Have Dall, Henrik Hansen, Lars Louis Andersen, Theresa Bieler, Stig Mølsted, Ulrik Dalgas, Anders Guldhammer Skjerbæk, Gitte Valentin, Emma Swärdh, Lars Bojsen Michalsik, Jakob Frederiksen, Nina Brodin


Nedsat pris! Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering
Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788762814233
Udgave: 3. (28-02-2020)
Oplag: 1. (28-02-2020)
Første udgivelsesår: 2008
Omslagsgrafiker: Busto Graphic Design
Tegnet af: Busto Graphic Design
Fagredaktør: Nina Beyer, Klaus Klinge
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 415
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 180mm, H: 247mm, D: 23mm, Vægt: 837g
Formater / udgaver
413,30 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

3. udgave af bogen Træning i forebyggelse, behandling og rehabilitering har undergået en gennemgribende revision, blandt andet på baggrund af tilbagemeldinger fra undervisere på fysioterapeutuddannelserne. Ændringerne har betydet, at nogle kapitler er udgået, mens andre er væsentlig opdaterede. Kapitlerne om træning ved forskellige sygdomme er vægtet meget højt i forhold til de tidligere udgaver af bogen, idet der i dag foreligger en stigende grad af evidens for træning ved forskellige kroniske sygdomme. En del af denne forskning er gennemført af danske fysioterapeuter, som har forfattet kapitlerne om træning ved specifikke sygdomme.

Ligesom de tidligere udgaver beskriver denne 3. udgave helt overordnet betydningen af fysisk aktivitet/inaktivitet, træningsfysiologi, biomekanik, træning ved smerter samt betydningen af kost. Der er en gennemgang af opvarmning, planlægning/monitorering af træning samt forskellige typer af træning. Kapitlet om aerob træning er væsentlig forøget og indeholder bl.a. en vejledning til, hvordan man kan kombinere aerob- og styrketræning. Derudover er der en gennemgang af faktorer, der har relevans for motorisk indlæring samt motivation og barrierer for træning og anvisninger til, hvordan man kan håndtere disse problemstillinger.

Den primære målgruppe for bogen er fysioterapeutstuderende og færdiguddannede fysioterapeuter, men bogen kan bestemt anvendes af alle faggrupper, der er interesserede i træning som led i forebyggelse, behandling og rehabilitering. Det betyder, at læger, idrætsfysiologer, ergoterapeuter, sygeplejersker og andre faggrupper i høj grad også kan drage nytte af bogens indhold.

Anmeldelser (0)