Transparens og kontroltab: Om forretningsudvikling, giganter og ledelse i en digital tid (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Martin Jagd Graeser og Rasmus Frølund Thomsen


Nedsat pris! Transparens og kontroltab: Om forretningsudvikling, giganter og ledelse i en digital tid
Forlag: Gads Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788712060819
Udgave: 1. (19-12-2019)
Oplag: 1. (19-12-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 136
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 154mm, H: 227mm, D: 13mm, Vægt: 381g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Verden forandrer sig hurtigere end nogensinde, presset fra de store globale tech-virksomheder bliver stærkere år for år og rykker ved alle velkendte strukturer.Det betyder helt nye spilleregler for den måde, vi driver og leder virksomheder på.


 Den 4. industrielle revolution er fremtiden – og den er her allerede. I en digital tid skal der tænkes og handles helt anderledes, uanset om vi taler forretningsudvikling, markedsføring eller ledelse. Fremtiden er fælles . Og lederen er ikke længere alvidende. 


Denne bog giver en tankevækkende historielektion i den digitale revolution, vi befinder os midt i, og forklarer, hvordan den har skabt en helt ny økonomi. Og det er bogens påstand, at nøglen til succes i denne digitale økonomi ikke kun er betinget af teknologi og digitalisering, men i høj grad også af vores menneskelighed og evne til at forstå og samarbejde med andre. Danske virksomheder anno 2020 skal turde eksperimentere og fejle, insistere på netop menneskeligheden – og her har vi i Danmark nogle af de bedste forudsætninger. 

Vi skal udfordre os selv og vise, at vores sårbarhed er konstruktiv. Så vil den særligt danske anti-autoritære ledelsesstil og relation mellem leder og medarbejder styrke skabertrangen i virksomhederne.


Bogen har forord af Lars Sander Matjeka, CEO Aller Media, og efterskrift af Torsten Jansen, associeret partner i LEAD Agency.

Anmeldelser (0)