Trap Danmark: Viborg, Ikast-Brande: Trap Danmark, 6. udgave, bind 8 (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Trap Danmark


Nedsat pris! Trap Danmark: Viborg, Ikast-Brande: Trap Danmark, 6. udgave, bind 8
Forlag: Trap Danmark
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771810127
Udgave: 1. (30-09-2019)
Oplag: 1. (30-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 272
Indbinding: Hardback
Mål og vægt: B: 235mm, H: 277mm, D: 25mm, Vægt: 1539g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Trap Danmark 6. udgave, bind 8 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecik viden om Viborg og Ikast-Brande Kommuner. I alt har 195 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Vridsted til Hammershøj og fra Gammel Hvam til Blåhøj Kirkeby.


Få viden om Viborg som historisk magtcentrum, gavlmalerierne i Brande og hosekræmmerne på Ikastegnen. Bliv klogere på opdyrkningen og tilplantningen af heden, begrebet kartoffeltyskere og nutidens skovproduktion. Tag med til Viborg Domkirke med udsmykning af Joakim Skovgaard, og besøg den moderne Fonnesbæk Kirke, hvor en stige rækker mod himlen. Få indblik i den omfattende modeindustri og produktion af alt fra cirkulationspumper og vindmøller til æg og småkager. Hans Tausen og Flyvestation Karup er med, ligesom både den uanseelige sneloppe og den ikoniske urfugl har fået plads.


Trap Danmark har det væsentligste med.

Fra det mest almindelige til det mest specielle.


Opdag Danmark – med Trap.


Trap Danmarks indbundne bøger udgør samlet et bogværk på i alt 34 bind, der beskriver alle 98 kommuner og afsluttes med to bind (bind 1 og 2) om hele Danmark. Bøgerne udkommer frem til slutningen af 2021 og indeholder den væsentligste viden om geologi, geografi, biologi, arkæologi, historie, kultur, kunst, arkitektur, etnologi samt samfunds- og erhvervsliv. Bøgerne sælges også enkeltvist.

Anmeldelser (0)