Tre små kinesere (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Niels Søndergaard


Forlag: Totaltekst
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797120538
Udgave: 1. (12-10-2020)
Oplag: 1. (12-10-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 696
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 135mm, H: 215mm, D: 37mm, Vægt: 804g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

København, sommeren 2013. En blind sort jazzmusiker har tilsyneladende begået selvmord i en hermetisk lukket lejlighed på Højbro Plads. Politiassistent Charlotte Lund anser det for en rutinesag, men hendes påtvungne ledsager, den vordende kriminalforfatter Mille Madsen, vejrer foul play. For hvorfor var den døde mand iført damebriller, og hvorfor udspioneres lejligheden af tre østasiater? Den kringlede sag viser sig at have rødder tilbage til Vietnamkrigen, og et romantisk møde og endnu et mord sætter yderligere skub i handlingen, der kulminerer under en rockfestival på Refshaleøen.
Niels Søndergaard har i fyrre år brugt størstedelen af sine kræfter på at oversætte bøger (bl.a. Klit, Narnia-serien og Ondskabens hotel), tegneserier (bl.a. Steen og StofferTintinPrins Valiant ogAnders And), biograffilm (over 500) og tv-serier (bl.a. Javel, hr. statsministerHalløj på badehotelletog Den syngende detektiv), men har dog haft tid til at skrive tegneserier ved siden af, blandt andet serien om Dimensionsdetektiven. Krimien Tre små kinesere er hans første roman, en blanding af police procedure og whodunit (eller måske snarere howdunit = hvordan pokker bar morderen sig ad?)


"Muligvis den mest underholdende bog, du kommer til at læse i år!
Der er tale om en fremragende spændingsroman. Shane Black møder Agatha Christie og et hav af andre klassiske krimiforfattere. Det lukkede rum, efterforskning, kærlighed, humor, action og spandevis af vold og overraskelser. Plottet er elementært spændende, meta-lagene fremragende udtænkt, karaktererne vedkommende og sproget forfriskende og levende og fyldt med referencer til populærkulturen. 5 ud af 6 stjerner."
─ Jacob Krogsøe, bibliotekar
 Se mere på bogens hjemmeside: http://totaltekst.dk/3sk.html

Anmeldelser (0)