Troldepus i skoven - og andre historier: Troldepus 1-10 (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Dines Skafte Jespersen


Nedsat pris! Troldepus i skoven - og andre historier: Troldepus 1-10
Forlag: Høst og Søn
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763859202
Udgave: 3. (21-09-2018)
Oplag: 2. (07-01-2020)
Første udgivelsesår: 2010
Omslagsgrafiker: Jette Aagaard Enghusen
Omslagsillustrator: Karl Tornby
Illustrator: Karl Tornby
Tegnet af: Jette - Christensen Grafisk
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 512
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 148mm, H: 195mm, D: 40mm, Vægt: 620g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Troldepus er en rigtig børnebogsklassiker, der med sit søde, sjove og finurlige univers fyldt med både trolde og dyr har været elsket af generationer af børn. Nu er de første ti historier samlet i ét bind om Troldepus, den lille troldunge, som lever ude i skoven i Troldhøj sammen med Troldefar, Troldemor og lillesøsteren Pussi Troldunge.

I Troldepus i skoven og andre historier hører vi bl.a. om Troldepus, der narrer den onde slange, hjælper sine dyrevenner, stikker af hjemme fra Troldhøj, når Troldemor og Troldefar sover vintersøvn, tager i Zoo, holder jul hos menneskene og besøger sin gamle bedstefar, Fjeldgubben oppe i Norge. Troldepus kan ved hjælp af en lille, hvid pind trylle sig usynlig og på magisk vis bevæge sig fra sted til sted og også trylle sig fra lille til stor. Han kan tale med dyrene og har mange venner i skoven, som han oplever de mest utrolige eventyr sammen med. Han driller menneskene, når de ødelægger naturen, passer sin søde, men også ret besværlige lillesøster Pussi Troldunge, og undervejs møder vi et mangfoldigt galleri af talende dyr, både gode og onde.

Pressen skriver:

»Herlig ny udgave af Dines Skafte Jespersens klassiske børnebøger om den muntre troldepus, hans troldefamilie og alle dyrene i skoven.« – Avisen Danmark

Anmeldelser (0)