Kort over verden (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Catherine Simpson


Nedsat pris! Kort over verden
Forlag: Alhambra
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771187939
Udgave: 1. (20-06-2017)
Oplag: 1. (20-06-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Paperback
Sideantal: 344
Originaltitel: Truestory
Oversætter: Klaus Seidenfaden
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
152,20 kr
136,50 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

»Sam tegnede Backwoods-gården ind på sit Kort Over Verden. Gårdspladsen, laden, værkstedet og Jungleverdenen for Enden af Frugthaven. Fra gårdspladsen tegnede han en vej, der bugtede sig mellem Den Store Bakke og Urskoven og forbi Huset Ved Vejen med rækken af små gravsten. Da vejen nåede ud til kanten af papiret, tegnede han et dødningehoved og skrev med røde bogstaver: FARE: HELVEDESPASSET«.
Kort over verden er bevægende og humoristisk roman om at være mor til et barn med autisme. 
Sam elsker kort. Men i sit 12-årige liv har han aldrig været uden for gården, han er vokset op på. Sams mor Alice må tage ind til landsbyen en gang om ugen, men bliver hun væk længere end to timer, får Sam en nedsmeltning.
Både Sam og Alice drømmer om at forlade gården og opleve verden. Men Sam har autisme og tør ikke. Alice kan ikke, for hun skal jo passe på sin søn. Og guderne skal vide, at hans far Duncan ikke gør meget for at hjælpe til. Men en dag tager Duncan den omvandrende strejfer Larry med hjem til gården. Han vækker nye følelser i både Sam og Alice, og drømmen om at opleve en ny og større verden begynder at presse sig på ...
Catherine Simpson er journalist og forfatter og har skrevet flere noveller. Kort over verden er hendes debut som romanforfatter. Hun er desuden mor til en datter med autisme. 
»Sproget er flydende, figurer og omgivelser er spillevende og realistiske, så læseren er med inde under huden på både Alice og Sam [...]  det her er ikke bare en ligegyldig og underholdende roman, det er en roman, der sætter spor og afkræver moralsk stillingtagen af læseren«.
5 hjerter på Bognørden.dk
»Jeg kan ikke komme i tanke om, at jeg har læst andet der mindede bare lidt om 'Kort over verden'. Som mor til et barn med særlige behov er jeg vist lige i målgruppen for bogen – i hvert fald synes jeg virkelig godt om den«.
Bechsbooks.dk

Anmeldelser (0)