TV og computeren - gode babysittere (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Billy Adamsen


Nedsat pris! TV og computeren - gode babysittere
Forlag: Saga
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788726388800
Udgave: 1. (04-12-2020)
Oplag: 1. (04-12-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Sideantal: 103
Indbinding: Hæftet
Formater / udgaver
174,00 kr
47,20 kr

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Lige siden de første fjernsyn gjorde deres indtog i de danske dagligstuer, har tv’et været under skarp kritik fra medieforskere og pædagoger. Der har specielt været bekymring for, hvad det kan gøre ved børn og unge at se for meget tv, og da computeren kom til, blev bekymringen blot endnu større.
I løbet af fem forelæsninger gør medieforsker Billy Adamsen op med de mange anklager, disse to apparater er blevet mødt med gennem tiden. Billy Adamsen mener faktisk, at tv’et og computeren kan gøre meget godt for børn og unge, hvis man bare går til det på den rigtige måde. Bogen henvender sig både til forældre og studerende på medieuddannelserne samt pædagoger og skolelærere.

Billy Adamsen (f. 1963) er en dansk forfatter, direktør og spindoktor. I 1996 blev han Danmarks første spindoktor, da statsminister Poul Nyrup Rasmussen ansatte ham som sin personlige rådgiver, og sidenhen har Billy Adamsen ligeledes været rådgiver for fagforbundene SiD og 3F samt den konservative økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen. Billy Adamsen har endvidere været direktør for ishockeyklubben Rødovre Mighty Bulls, været strategidirektør på kommunikationsbureauet Sylvester Hvid & Co., samt undervist på forskellige universiteter. Han er oprindeligt uddannet mag.art. i litteraturvidenskab og massekommunikation og har en ph.d. i politisk kommunikation og ledelse. Han har skrevet en lang række bøger om politik, kommunikation og kultur.

Anmeldelser (0)