Twilight (5) - Midnatssol (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Stephenie Meyer


Nedsat pris! Twilight (5) - Midnatssol
Forlag: Carlsen
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711989340
Udgave: 1. (05-08-2020)
Oplag: 2. (31-08-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: Twilight
Originaltitel: Midnight Sun
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 832
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 163mm, H: 258mm, D: 57mm, Vægt: 1219g

Levering inden jul: OK

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Så er den her! Bestseller-forfatter Stephenie Meyer tager os tilbage til Twilight-universet med denne længe ventede ?companion book?: Bella og Edwards legendariske kærlighedshistorie - fortalt fra vampyrens synsvinkel.

Da Edward Cullen og Bella Swan mødte hinanden i Twilight - Tusmørke blev en udødelig kærlighedshistorie født. Men indtil nu har læserne kun hørt Bellas side af historien.  Nu kan de endelig høre Edwards version i ?companion?-bogen Midnatssol.
Den populære historie tager en ny og absolut mørkere drejning, når den bliver fortalt gennem Edwards øjne. Mødet med Bella er både det mest skræmmende og det mest fascinerede, han har oplevet i sine år som vampyr, og efterhånden som vi får flere fængslende detaljer om Edwards fortid og om hans allerinderste tanker, forstår vi endnu bedre, hvorfor dette er hans livs største kamp. Hvordan kan han retfærdiggøre at følge sit hjerte, når det betyder, at han udsætter Bella for fare?
I Midnatssol tager Stephenie Meyer os tilbage til den verden, der har betaget millioner af læsere verden over og giver os en episk roman om den store nydelse og de altødelæggende konsekvenser ved udødelig kærlighed.

Anmeldelser (0)