Tysk mini grammatik, Øvehæfte 2 (Bind 2) (Bog, Hæftet, Tysk)

Af: Bent Christensen


Forlag: Tibet
Format: Hæftet
Sprog: Tysk
Sideantal: 42
Dato for udgivelse: 17-11-2010
Udgivelse: 4. udgave, 2010.
Nr. i serien: Bind: Bind 2,
Redaktion: Katrin Lass
ISBN-13: 9788788465778
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Frank Jacobsen, Bent Christensen
Tegner: Jane N. Byrne
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 1993
Originalsprog: Dansk
Udgave: 4
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Den primære målgruppe er folkeskolens 9.-10. klassetrin og HF, voksen- og aftenskoleundervisningen, herunder prøveforberedende undervisning.
Som det gælder for hele serien, følger øvehæfte 2 i sin opbygning nøje grundbogen, tysk mini grammatik. Det vil sige alfabetisk opbygning med side-til-side princippet. Til hver side i grundbogen hører således en side i øvehæfte 2 med samme sidetal for samme emne.
Ved samtidigt at arbejde med både øvehæfte og grundbog opnår eleven grammatisk rutine og sikkerhed, ligesom den enkle opbygning giver tryghed til efterfølgende at kunne benytte grundbogen som opslagsbog.
Hvis ikke eleven allerede kender opbygningen fra øvehæfte 1, og er fortrolig med grundbogens og øvehæfternes fælles opbygning, anbefales en grundig gennemgang af det enkelte grammatiske emne i tysk mini grammatik, før den tilsvarende side i øvehæfte 2 præsenteres.
I dansk mini grammatik & engelsk mini grammatik med tilhørende øvehæfter anvendes samme system med side-til-side princippet. Blandt mange andre fordele åbner dette mulighed for tværfagligt at arbejde med bestemte grammatiske emner i alle tre sprog.
Der findes et tilhørende løsningshæfte, hvor løsningen af alle opgaverne er fortrykt med grønt, så læreren på nemmest mulige måde kan foretage gennemgang af elevens løsning af opgaverne.

Anmeldelser (0)