Udbudsretten (Bog, Indbundet, Dansk)


Nedsat pris! Udbudsretten
Forlag: Ex Tuto Publishing
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 564
Dato for udgivelse: 29-4-2019
Redaktion: Steen Treumer
ISBN-13: 9788742000199
Produkt type: Bog
Bidragyder: Steen Treumer, Carsten Sommer Andersen, Jens Bødtcher-Hansen, Andreas Christensen, Christian Clausen, Leah Elkan, Jesper Fabricius, Carina Risvig Hamer, Rasmus Holm Hansen, Michael Herbing, Rass Holdgaard, Katja Høegh, Torkil Høg, Peter Dann Jørgensen, Mo
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Udbudsretten er skrevet af eksperter med indgående kendskab til retsområdet, der er kompliceret og af stor samfundsøkonomisk betydning. Bogen er velegnet for både praktikere, teoretikere eller studerende, der ønsker en generel indføring i retsområdet eller at anvende bogen som opslagsværk.
Med udbudsloven skete der en gennemgribende fornyelse af udbudsretten, idet loven markerer en fundamentalt anderledes og dynamisk tilgang til udbudsretten. Den danske lovgiver har i en række tilfælde bevæget sig ind i gråzonen og har anlagt fortolkninger, der er kontroversielle. Analysen tager udgangspunkt i den nye udbudslov, der gennemførte udbudsdirektivet, direktiv 2014/24/EU, der er det vigtigste af EU’s direktiver på området. Desuden behandles håndhævelsen af udbudsreglerne, herunder procesretlige aspekter.
Bogen er redigeret af professor Steen Treumer, Københavns Universitet, der er medlem af Klagenævnet for Udbud.

Anmeldelser (0)