Udeskole: TEACHOUT-projektets resultater (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Erik Mygind (red.)


Nedsat pris! Udeskole: TEACHOUT-projektets resultater
Forlag: Frydenlund
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772162195
Udgave: 1. (14-09-2020)
Oplag: 1. (14-09-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Omslagsgrafiker: Signe Kisbye Mikkelsen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 231
Indbinding: Paperback
Mål og vægt: B: 174mm, H: 246mm, D: 16mm, Vægt: 594g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Siden årtusindeskiftet har flere og flere elever deltaget i regelmæssig udeundervisning, og den nyeste forskning viser da også, at knapt en femtedel af danske grundskoler har en eller flere klasser, der undervises i udeskoleforløb i naturen, på grønne arealer eller med besøg på kulturinstitutioner – ofte i skolens nærområde.
Bogen beskriver og diskuterer resultater fra de seneste 20 års forskning i udeskole med fokus på det historiske og sundhedsmæssige aspekt. Her præsenteres læseren for ­resultaterne af de hidtil største danske forskningsprojekter i form af TEACHOUT-studiet samt Udvikling af Udeskole.
Bogens sidste del giver læseren mulighed for at vurdere dansk udeskoleforskning i et internationalt perspektiv. Her gennemgås kortfattet tolv landes hidtidige forskning og arbejde med udeundervisning og med en særlig opmærksomhed på skotsk udeundervisning.
Udeskole – TEACHOUT-projektets resultater henvender sig især til skoleledelser, lærere, pædagoger og studerende med interesse for de potentialer, udeskole har, ligesom den bestemt også bør skabe refleksion hos politikere, der beskæftiger sig med spørgsmål om, hvordan grundskolen kan fremme sundhed, trivsel og læring.

Anmeldelser (0)