Uheldige Sædvaner (Bog, Paperback, Dansk)

Af: L. Falsig


Forlag: Poppel
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
Dato for udgivelse: 8-12-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788799398102
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslag: Vita Nete Bente Pedersen
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Uheldige Sædvaner handler om de voldsomme slag, livet nogle gange giver os. I bogen mødes to unge mennesker med succes og tjek på tilværelsen. Det ender med, at de forelsker sig og bliver gift. De bliver også de lykkelige forældre til en dejlig datter; men lykken brister, og livet viser sig fra sin mest barske side.
Bogen indeholder utroligt mange lag. Vi kommer omkring emner som: Sæddonation, folkedomstolen, pressens kynisme, alvorlig sygdom, religiøs fanatisme, og hvordan konstant pres er tæt på at nedbryde selv det mest kærlige forhold.
Hovedpersonerne er bevidst valgt fra de bedre sociale lag. Vi ser ofte livet beskrevet fra bænken og hos mennesker på livets skyggeside. Det har været gældende, at livets mange facetter kun kan beskrives ved at bevæge sig i bunden af samfundet; men Mai Louise Falsig vil gerne vise, at penge og godt arbejde ikke er nogen garanti for, at man ikke kan møde livets barske sider og gennemleve kaos, fortvivlelse samt en egentlig deroute.
En god bog der får læseren til at stoppe op og fundere over, hvor hårdt livet kan være. Det er måske en fortærsket frase, at lykken ikke er gods eller guld; men den er ikke desto mindre sand.

Anmeldelser (0)