Unity of Knowledge: Scrapbook from the Niels Bohr Institute (Bog, Indbundet, Engelsk)

Forfattere: Rikke Raben, Anne Prytz Schaldemose & Peter Høeg


Nedsat pris! Unity of Knowledge: Scrapbook from the Niels Bohr Institute
Forlag: Strandberg Publishing
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Engelsk
ISBN-13: 9788793604841
Udgave: 1. (18-06-2020)
Oplag: 1. (18-06-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originaltitel: Unity of knowledge – Scrapbook from the Niels Bohr Institute
Omslagsgrafiker: Jacob Birch, Spine Studio
Oversætter: Charlotte Barslund
Fotograf: Anne Prytz Schaldemose
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 228
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 246mm, H: 296mm, D: 26mm, Vægt: 1477g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Et portræt af naturvidenskabens verdensberømte centrum i Danmark.


'Unity of Knowledge' henvender sig til unge mennesker, drenge og piger, konfirmander, studenter, universitetsstuderende; Unge mennesker der er vant til billedsprog og forstår en skildring af forskning og videnskab, der ikke er båret af tekst. Bogen er til nysgerrige kvinder og mænd i alle aldre. Turister, der vil have en anden slags Danmarkshistorie med hjem, dem som er interesserede i udvikling og evolution, og dem der er uden forhåndskendskab til Niels Bohr.


Med farvebilleder fra i dag, sort/hvid billeder fra Niels Bohr-arkivet, citater og collager, skildrer bogen den nysgerrighed og åbenhed for det ukendte, som hersker på Niels Bohr Institutet. Det er i samarbejde, at folk fra hele verden mødes her og videreudvikler naturvidenskabens store succeser som man har gjort siden grundlæggelsen af institutet i 1920’erne.


Billeder og billedforløb viser institutet indefra, de mennesker der arbejder der, og hvordan der ser ud på et sted, hvortil de færreste har adgang. Et sted hvorudfra gadgets, viden og teknologisk udvikling, som vi alle dagligt er i berøring med, kommer fra.Bogen handler om kvantefysik, is og klima, sorte huller og mirakler, en hverdag af idéer, nysgerrighed, åbenhed og samarbejde på tværs af landegrænser. Princippet om vidensdeling, idéen om at nå længere og opnå bedre resultater i samarbejde.


Bogen er blevet til i samarbejde mellem Niels Bohr Institutet, billedhugger Rikke Raben, fotograf Anne Prytz Schaldemose og forfatter Peter Høeg. Rikke Raben har i et årti haft sin daglige gang på Institutet og har inviteret Anne Prytz Schaldemose med indenfor. Anne Prytz Schaldemose har taget de nye farevefotografier. Rikke Raben har udvalgt s/h foto fra Niels Bohr Arkivet, og hun har med sin baggrund i skulpturportrætter overordnet fusioneret s/h og farve foto o.a. i de kombinationer og forløb, som tilsammen udgør det visuelle portræt af Niels Bohr Institutet i bogen.

Anmeldelser (0)