Upplev Sveriges natur : en guide till naturupplevelser i hela landet: en guide till naturupplevelser i hela landet (Bog, Hæftet, Svensk)

Af: Martin Emtenäs


Nedsat pris! Upplev Sveriges natur : en guide till naturupplevelser i hela landet: en guide till naturupplevelser i hela landet
Forlag: Bonnier Fakta
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Svensk
ISBN-13: 9789174246537
Udgivelsesdato: 04-04-2017
Oplagsdato: 04-04-2017
Første udgivelsesår: 2017
Sideantal: 319
Indbinding: Hæftet

Levering: 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Programleder i SVT, Martin Emtenäs og naturfotograf Mikael Gustafsson besluttede at rejse Sverige igennem fra nord til syd og besøge de allerskønneste naturområder. Og med forenede kræfter har de skabt en personlig og faktaspækket beskrivelse af nær ved hundrede af landets bedste naturoplevelser. I denne bog finder man alt, hvad Sverige har at byde på fra de mest pragtfulde landskaber til naturens særegne detaljer. Upplev Sveriges natur, som er resultatet af et samarbejde med Naturskyddsföreningen er en suveræn naturguide lige så egnet til at nyde hjemme som anvendelig på rejsen. Til hver lokalitet hører en faktaboks med anvisninger på, hvordan man kommer dertil og oplysninger om specielle arter eller dyr, man skal være opmærksom på.

Måske kunne nedenstående have interesse

Rejsetilbehør

Mangler du en skopose eller en bagagevægt til rejsen? Se vores udvalg af rejsetilbehør

Anmeldelser (0)