Vær tro mod dig selv på jobbet: En overlevelsesguide til det moderne arbejdsliv (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Martin Advaith Kirkevang


Forlag: StayTrue
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799950812
Udgave: 1. (05-07-2019)
Oplag: 1. (05-07-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 235
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Aldrig har så mange danske kvinder og mænd været ramt af stress som følge af et arbejdsmarked, hvor det går stærkere end nogen sinde.

I Vær tro mod dig selv på jobbet giver ekspert i personlig trivsel Martin Advaith Kirkevang læseren en guide til at overleve i et moderne arbejdsliv. Forfatteren stiller det yderst relevante spørgsmål: Arbejdsglæde og personlig trivsel – hvad skal der til?

Martin Advaith Kirkevang giver nogle værdifulde værktøjer til at bevare sin arbejdslivskvalitet og overleve et arbejdsmarked, som er mere komplekst, fagspecifikt og gennemsyret af informationer end nogen sinde. Forfatteren gør via en række cases og konkrete metoder opmærksom på, hvordan vi alle sammen har brug for at mærke efter og handle ud fra vores eget indre kompas og stå ved vores etiske fundament, frem for at lade omgivelserne diktere, hvordan vi lever vores liv.

Vær tro mod dig selv på jobbet viser, at det er muligt at kunne gå på arbejde med lyst, motivation, engagement og overskud. Bogen giver læseren mulighed for at blive bedre til at fokusere på sine talenter, tackle konflikter og sætte grænser og sidst, men ikke mindst turde stå ved sit behov for at have det godt – også på jobbet.

Anmeldelser (0)