Vanter fra Letland (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Ieva Ozolina


Nedsat pris! Vanter fra Letland
Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740659290
Udgave: 1. (25-05-2020)
Oplag: 1. (25-05-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originaltitel: Knit like a Latvian
Oversætter: Rachel Søgaard
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 128
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 212mm, H: 275mm, D: 9mm, Vægt: 534g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Strik et par vanter med denne samling af traditionelle lettiske mønstre. Vanter fraLetland byder på 50 projekter – ikke kun vanter, men også mere enkle halvvanter og pulsvarmere, så selv strikkenovicen kan skabe smukke, traditionelle accessoires til vintergarderoben.

Strikkede vanter har altid spillet en vigtig rolle i Letlands kultur, hvor vanter i flere århundreder var den mest normale gave, man kunne give ved særlige anledninger. Og det i en sådan grad, at det blev forventet, at en brud forærede et par hjemmestrikkede vanter til alle sine bryllupsgæster.


Mange tillagde vanterne magiske kvaliteter, og de fleste af de traditionellemønstre indeholder symboler fra lettisk mytologi. Hvert mønster har derfor sin egen betydning og sin helt egen historie, som du kan udforske ved hjælp af bogens afsnit om symboler og deres betydning.


Vanter fra Letland fanger ikke blot essensen af landets rige tradition for vantestrik, men viser også, hvordan du kan bruge disse traditionelle designs sammen med en moderne garderobe.

Anmeldelser (0)