Varmluftsstrategi for begyndere: Hvorfor topchefer blander sig for meget og medarbejdere skal blive bedre til at sige nej (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Per Helge Sørensen


Nedsat pris! Varmluftsstrategi for begyndere: Hvorfor topchefer blander sig for meget og medarbejdere skal blive bedre til at sige nej
Forlag: Gyldendal Business
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702288445
Udgave: 1. (26-08-2020)
Oplag: 2. (02-10-2020)
Omslagsgrafiker: Sune Ehlers
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 248
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 142mm, H: 220mm, D: 22mm, Vægt: 332g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Hvem kender ikke til meningsløse arbejdsglædeprojekter med trivselsplakater på toiletterne. Seminarer om kerneværdier, som ingen alligevel kan huske. Endeløse møder uden dagsorden og verdensfjerne innovationsstrategier, hvis eneste resultat er, at vi lige om lidt skal omstruktureres – igen.

Gennem de seneste år har mængden af interne varmluftsprojekter på vores arbejdspladser fået et omfang, så det kan være svært at få tid til at passe sit arbejde. Men hvorfor er det blevet sådan? Og er der slet ikke noget, man kan gøre for at begrænse absurditeterne?

Det handler ikke bare om at grine ad absurditeterne. Med Varmluftsstrategi for begyndere går Per Helge bag kulisserne og forklarer, hvad der i virkeligheden foregår, når alle de meningsløse initiativer bliver rullet ud. For hvis vi forstår, hvad der sker, kan vi måske blive bedre til at hjælpe hinanden til at stoppe idiotien.

Anmeldelser (0)