Ventilation ståbi (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Henning Hørup Sørensen, Ole B. Stampe, Finn H. Ludvigsen


Nedsat pris! Ventilation ståbi
Forlag: Teknisk Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788757119824
Udgave: 2. (03-01-2001)
Oplag: 7. (21-06-2004)
Første udgivelsesår: 1996
Tegnet af: Ib Jørgensen, Per Diemer
Fagredaktør: Thomas Rump, Henning Hørup Sørensen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 485
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 149mm, H: 212mm, D: 25mm, Vægt: 690g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Ventilationsteknikerens bibel, der indeholder alt hvad der er værd at vide om ventilationsprincipper og praktisk udførelse. Hovedvægten i Ventilation Ståbi ligger på komfortventilation, og bogen henvender sig til den tekniker der skal beskæftige sig med ventilationsanlæg, beregnings- såvel som udførelsesmæssigt.
Bogen indleder med generelle kapitler om grundlæggende matematik, fysik, økonomi samt ude- og indeklimadata. Herefter gennemgås beregning af ud- og indvendige belastninger, nødvendig volumenstrøm samt luftens tilstandsstørrelser og ændring af disse.
Bogen beskriver bl.a. de fem vigtigste ventilationsprincipper, for både lav- og højloftede lokaler og deres opbygning. Den gennemgår flere relevante anlægstyper, omfattende lod- og vandrette lufttæpper, evaporativ køling samt kølelofter. Udsugningssystemer fra den lettere industri behandles, blandt andet teknikken vedrørende punktudsugninger, så som sugehoveder, sugehove, sugebokse og sugetunneler. Særskilte kapitler omhandler dimensionering af ventilatorer, komponenter som filtre, spjæld, varmegenvindingskomponenter, befugtere mv., kanalsystemer, styring og regulering, lyd og vibrationer, rørkoblinger, isolering, energiforbrug, måleteori og indregulering af systemer. Også sikkerhedsforanstaltninger som eksempelvis brandventilation får særskilt behandling i bogen.
For den der har brug for yderligere information om ventilationsanlæg i industrien i øvrigt, vil Håndbog i industriventilation, af samme forfatter, være et velegnet supplement.

Anmeldelser (0)