Verden ifølge - Bølleschæferen og pjoklederen (Hæftet, Dansk)

Af: Per Lau Jensen


Nedsat pris! Verden ifølge - Bølleschæferen og pjoklederen
Forlag: Hovedland
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770705783
Udgave: 1. (29-05-2017)
Oplag: 1. (29-05-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
142,20 kr
181,70 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Det er Per Lau Jensens anden bog om ham selv og hans hund, Ozzy Ozby, til hverdag blot Bølleschæferen og Pjoklederen. En ordinær eller bare halvordinær hundebog er det langtfra.
Verden ifølge Bølleschæferen og pjoklederen er en erindringsrejse, hvor forfatteren endnu en gang fører os ind et fortryllet galleri af dyr og mennesker, blandt de sidstnævnte optræder PolisPoul og den pensionerede Jönsson, psykiatrisk overlæge, der helst ville have Pjoklederen tvangsindlagt, i modsætning hertil optræder alle de meget ”menneskelige” dyr.
I romanen tager mand og hund på ferie til Costa del Spanien. Bølleschæferen har papirerne i orden, men der er en blind passager, skaden Knud, som i den grad ønsker at stifte bekendtskab med de spanske kyster. Det giver problemer, og på hjemvejen bliver problemerne endnu større, da en ulvelignende flygtning har sluttet sig til selskabet. Og det er svært at krydse de skarpt bevogtede grænser – på vej til Danmark og Sverige.
Måske mæt af dage rammer Bølleschæferen af en uhelbredelig sygdom. Og et selskab bestående af schæferens venner, andre hunde i nabolaget, havens fugle og den faste pensionær, skaden Knud, er samlet i haven i Vedahult i det nordlige Skåne for at sige farvel.

Anmeldelser (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Verden ifølge - Bølleschæferen og pjokledersn

Igen en bog om Bølleschæferen og hans venner, som man simpelthen må eje. Men vær forberedt på at komme igennem hele følelsesregisteret: Smil, latter, gråd og måske tanker tilbage til den / de hunde, du selv har sagt farvel til. Den får selvfølgelig 5 stjerner :-)

Var denne kommentar nyttig? Ja Nej