Verner Panton: Miløjer, farver, systemer, mønstre (Bog, Indbundet, Dansk)

Forfattere: Ida Engholm, Anders Michelsen


Nedsat pris! Verner Panton: Miløjer, farver, systemer, mønstre
Forlag: Strandberg Publishing
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792949578
Udgave: 1. (17-09-2017)
Oplag: 1. (17-09-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 352
Omslagsgrafiker: Michael Jensen
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Verner Panton er internationalt kanoniseret på linje med Wegner, Mogensen og Kjærholm. Samtidig er han uegal og ekspressiv i forhold til den danske designkanon og dens klassiske nøgterne funktionalisme. Bogen tager udgangspunkt i Panton som pioner for vigtige nybrud i efterkrigstidens designhistorie, ligesom hans værk placeres i forhold til en nutidig kontekst.


Panton spillede en central rolle som en af samtidens mest innovative nytænkere af produktionsteknologi, materialer og af de oplevelsesmæssige og æstetiske sider af design. Både i et designhistorisk og samtidigt lys er Verner Panton en af de store internationale design-figurer, men på trods af hans enorme betydning både designhistorisk og i forhold til nutiden, findes der endnu ikke en udfoldet bog om hans værk.


Lektor og Ph.d. ved Kunstakademiets Designskole, Ida Engholm, og lektor og Ph.d. ved Københavns Universitet, Anders Michelsen, har skabt et tankevækkende og mangfoldigt portræt af én af Danmarks mest toneangivende designere.

Anmeldelser (0)