Vi ses igen på tirsdag (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Johan Toftegård


Nedsat pris! Vi ses igen på tirsdag
Forlag: SAXO Publish
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740443158
Udgave: 3. (23-12-2020)
Oplagsdato: 23-12-2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 125
Indbinding: Paperback

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Denne bog er skrevet til dig, der har smerter eller risikerer at få det, dig, der udøver smertebehandling og dig, der træffer beslutninger om at tilbyde dem eller henvise andre til sådanne behandlingsmetoder. Og jeg vil gøre, hvad jeg kan for at provokere dig til at være kritisk, for det er på høje tid, at vi vågner op og stiller spørgsmålstegn ved den måde, smertebehandling foregår på i det etablerede behandlersystem i dag. For, hvad er den egentlige effekt af denne symptombehandling? 


På trods af, at vi ofte har hørt udtryk som ‘et holistisk menneskesyn’, må vi sande, at vores samfund er gennemsyret af en tankegang, hvor psyke, fysiologi og det sociale element til stadighed bliver betragtet som adskilte dele af det at være menneske og det at opleve smerter. Alt tyder således på, at vigtigheden af at holde gang i det etablerede behandlersystem vejer langt mere på vægtskålen, end vigtigheden i at holde gang i det hele menneske.


Resultatet af denne måde at opfatte os selv og hinanden på er såvel økonomisk, samfundsmæssigt, socialt og ikke mindst personligt ikke til at komme udenom. Det koster DYRT på bundlinjen for os alle, og det kan vi hverken som samfund eller privatpersoner være tjent med.


Mit mål med denne bog er således at ruske godt op i dig, slå alle de skadelige overbevisninger til jorden, give dig nogle værktøjer og lære dig at være tilpas kritisk over for de etablerede normer, da jeg er overbevist om, at ingen kender dig og din krop bedre, end du selv gør.

Anmeldelser (0)