Nedsat pris! Viljens psykologi: en guide til selvrealisering
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Viljens psykologi: en guide til selvrealisering (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Roberto Assagioli

Forlag: Kentaur Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788798575733
Udgave: 1. (21-02-2005)
Oplag: 1. (21-02-2005)
Første udgivelsesår: 2005
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 223
Forord af': Kenneth Sørensen
Oversætter: Kenneth Sørensen
Illustrator: Jakob Hauge
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
197,20 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Når du opdager din egen vilje, er det en åbenbaring, der på radikal vis kan udvide din selverkendelse og dit potentiale for indre vækst og ydre handling. Men før du kan virkeliggøre viljens enestående muligheder, må du forstå dens sande natur, og hvordan du træner og udvikler den.
Dr. Roberto Assagioli, en af den moderne psykologis pionerer og kollega til Freud, Jung og Maslow, var berømt for sin udforskning af menneskets højere bevidsthed. I Viljens Psykologi forlader han den gamle opfattelse af viljen som en streng og undertrykkende kraft, der tvinger os til at gå imod vores naturlige drifter. I stedet viser han os viljen som en konstruktiv kraft, der udnytter intuition, drifter, følelser og forestillinger til at opnå en fuldkommen selvrealisering.
Han giver også eksempler på øvelser til at træne viljen, så den fungerer optimalt på alle eksistensens planer - fra det personlige til det transpersonlige og ind i det område hvor den personlige vilje bliver ét med den universelle.
Roberto Assagiolis visdom kommer levende til udtryk i denne bog i en balance mellem kærlighed og vilje, indre vækst og ydre handling. Han forener dynamisk kraft med ynde, skønhed og glæde.

Anmeldelser (0)