Vold i familien: Viden og indsatser (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Helene Oldrup


Nedsat pris! Vold i familien: Viden og indsatser
Forlag: Akademisk Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788750054375
Udgave: 1. (28-02-2020)
Oplag: 1. (28-02-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 320
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 173mm, H: 242mm, D: 25mm, Vægt: 684g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Socialrådgivere, pædagoger, lærere, sygeplejersker og mange andre fagpersoner kan spille en afgørende rolle i bekæmpelsen af vold i familien. Fagpersonerne møder alle slags familier hver dag og har derfor en særlig mulighed for at opspore volden og vise familierne, at de kan få hjælp og støtte til et liv fri for vold.


Vold i familien - viden for fagfolk er et bidrag til dette vigtige arbejde. Antologien er den første samling af nyere dansk viden om vold i familien og kan benyttes i undervisningen på relevante uddannelser. Antologien tager dig igennem et historisk overblik over vold i familien og giver indsigt i psykisk vold, vold i etniske minoritetsfamilier og konsekvenser for børn, der vokser op med vold. Den beskriver også forskellige indsatser til voldsudsatte og voldsudøvere i Danmark og går tæt på nogle af de familier, som har modtaget hjælp og støtte.


Alt sammen for at klæde fremtidens fagpersoner på til at hjælpe flere familier fri af volden tidligt, inden den eskalerer og får omfattende konsekvenser for både voksne og børn. 


Antologien er udgivet i samarbejde med Mary Fonden og Lev Uden Vold, der begge arbejder for at bekæmpe vold i nære relationer.


?

Anmeldelser (0)