What's Your Problem?: Løs dine største problemer gennem reframing (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Thomas Wedell-Wedellsborg


Nedsat pris! What's Your Problem?: Løs dine største problemer gennem reframing
Forlag: Content Publishing
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793607736
Udgave: 1. (30-10-2020)
Oplag: 1. (30-10-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originaltitel: What's Your Problem?
Omslagsgrafiker: Stephani Finks (dansk tilpasning af Demuth Grafisk)
Kommenteret af: Anders Dons, Christian Ørsted, Mette Nørgaard, Christiane Vejlø, Eric Schmidt, Amy C. Edmondson, Adam Grant, Martin Reeves,Heidi Grant, Douglas Stone, Sheila Heen
Oversætter: Annette Rosenberg
Tegnet af: Thomas Wedell-Wedellsborg
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 228
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 244mm, H: 191mm, D: 15mm, Vægt: 511g
Formater / udgaver
261,00 kr
241,40 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Løser du de rigtige problemer? Har du eller dine kolleger nogensinde arbejdet hårdt med en udfordring – for derefter at finde ud af, at I fokuserede på det helt forkerte problem? Det kender de fleste. 85 procent af virksomhederne i en survey svarede, at de ofte kæmper med at løse de rigtige problemer. Det har alvorlige konsekvenser: Ledere kæmper de forkerte strategiske kampe. Teams bruger energi på ligegyldigt arbejde. Startups bygger produkter, ingen vil have. Organisationer implementerer “løsninger”, der ender med at gøre situationen værre. Spildet er chokerende. 


Som Peter Drucker har påpeget, er der ikke noget farligere end det rigtige svar på det forkerte spørgsmål. Det kan gøres bedre. 


Nøglen er reframing; en afgørende og underudnyttet kompetence, du kan tilegne dig med hjælp fra denne bog. Forfatteren Thomas Wedell-Wedellsborg bruger historier fra det virkelige liv og uforglemmelige eksempler som ”problemet med den langsomme elevator” til at beskrive sin enkle tretrins-metode – Frame, Reframe, Gå videre. Alle kan bruge metoden til at få løst de rigtige problemer. 


Reframing er ikke svært at lære. Det kan bruges både til dine udfordringer i hverdagen og til de største, mest indviklede problemer, du støder på. What’s Your Problem er velskrevet, gennemresearchet, internationalt anerkendt og propfuld af eksempler fra virksomhedsledere, iværksættere, konsulenter, nonprofit-stiftere og mange andre banebrydende tænkere. Læs denne bog og bliv en problemløser med superkræfter.

Anmeldelser (0)