Yoko Tsuno 29: Engle og falke (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Roger Leloup


Nedsat pris! Yoko Tsuno 29: Engle og falke
Forlag: Cobolt
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770857871
Udgave: 1. (19-09-2019)
Oplag: 1. (19-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: Yoko Tsuno
Oversætter: Per Vadmand
Originalsprog: Fransk
Sideantal: 64
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 220mm, H: 305mm, D: 12mm, Vægt: 410g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Emilia og Bonnie opsøger kirken i Cornstone i nærheden af Edinburgh for at lægge blomster på tante Glorias gravsted. Pastor Macduff fortæller dem en tragisk historie om to forældreløse børn, der engang blev dræbt i en jernbaneoverskæring. De hviler i »Englegården« – et forsømt hjørne af kirkegården, hvor en statue af en engel vogter over dem. Besynderligt nok er den dateret 1934, et år før den fatale ulykke fandt sted.   


Dybt berørt af tragedien beslutter Emilia at bede sin tipoldefar, som endnu var i live i 1935, om at redde de to børns liv – og det kan hun kun gøre på én måde: ved hjælp af den tidsmaskine, der stadig står i annekset til hendes hus. Bonnie efterlades rådvild i nutiden, men alarmerer Yoko, som følger i Emilies fodspor og vil forsøge at afværge togkatastrofen.   


Men falke blander sig med engle, da Yoko samtidig får til opgave at transportere en mystisk mumie af en faraonisk prinsesse til Ægypten. Snart befinder Yoko, Vic, Pol, Emilie, Bonnie og den hemmelighedsfulde pige Dinah sig på en halsbrækkende mission ...

Anmeldelser (0)