Zephyr (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Arne Herløv Petersen


Forlag: Det Poetiske Bureaus Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793347892
Udgave: 1. (21-06-2017)
Oplag: 1. (21-06-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 107
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
100,00 kr
75,30 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”Hon var principielt triplekønnet og selvbestøvende, men ynglefunktionen var sat på standby. Pillerne omdirigerede hormonerne til købsekstase.”
Anti-G-skakten, Chatworld, målinger af lykke-niveauet. Zephyr er en hon, der lever et liv i forbrugsmaniens seksualiserede spind. Alting er tilsyneladende under kontrol, på vej mod stadig nye, mekaniske lystoplevelser. Men så møder hun Aram og noget menneskeligt opstår.
Det får blot ikke lov at blive der. For mennesker er bestandigt under udvikling. Og mod romanens kulmination støder vi ind i hovedproblemet. Hvordan skal systemets krav om bestandig vækst kunne fortsætte?
Arne Herløv Petersen begiver sig med sin seneste roman ud i det klassiske science fiction-landskab, hvor både Stanislav Lems symbolske og satiriske systemkritik og Aldous Huxleys eksistentielle blik i Fagre nye verden klinger med.
Arne Herløv Petersen har et endog meget stort forfatterskab bag sig, bestående at lyrik, noveller og romaner. Han har virket som oversætter i mange år og de senere år har han genudgivet flere hundrede danske klassiske litterære værker som e-bøger.

Anmeldelser (0)