Desserter - sund & slank året rundt

Desserter - sund & slank året rundt


Nedsat pris! Desserter - sund & slank året rundt
ISBN-13: 9788792487094

Forfatter(e): Inge Kauffeldt, Helle Kleist
Forord af: Inge Kauffeldt
Fotograf: Lars Ranek
De Danske Vægtkonsulenter
1. udgave 2010
1. oplag 2010
ISBN 978-87-92487-09-4
162 sider ill. i farver

Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Man kan da ikke tabe sig, samtidig med at man spiser lagkager og wienerbrød? Jo, selvfølgelig kan man det! Med opskrifterne i bogen kan du - hvor utroligt det end lyder - spise dig slank og tabe 1 kilo om ugen, sam­tidig med at du spiser både chokoladekager, lagkager, kanelstænger, citronmåner og is.Til­bereder du dine desserter efter de mange fantastiske opskrifter i bogen, kan du nyde desserter hele året rundt uden at få dårlig samvittighed og uden at blive overvægtig. Opskrifterne indeholder nemlig hverken suk­ker eller kunstige sødemidler.
Guf og søde sager behøver således ikke læn­gere være ´noget ekstra´. For mange vil det være en ny, revolutionerende og befriende måde at anskue den daglige kost på. I denne bog har vi fokuseret på det søde & sunde i desserter - året rundt. Glæd dig derfor til opskrifter på avokado is, citronmåne, pandekager, rødgrød, triflier, toffeekugler, souffléer, tærter og meget, meget mere, som du kan tilberede og spise med rigtig god samvittighed - året rundt. Til alle opskrifter får du kalorieberegninger. Bogen, der er på 164 sider, er den tredje i en serie af opskriftsbøger, der følger årstiderne i madlavningen.

Læsernes anmeldelser (0)