404 - Siden blev ikke fundet

Der er 1 fejl

  1. Fejlkode: 404 - siden blev ikke fundet

Fejlkode: 404 - siden blev ikke fundet


Åh nej!
Denne side er ikke længere tilgængelig. Varen, som engang kunne købes her, er fjernet fra vores katalog. Informationen, som du ser her på siden, er en del af vores produktarkiv og er blot en hyldest til den vare, der engang var.


Men vent ...
Vi har heldigvis gemt lidt info, før produktet blev slettet. Du kan stadig finde links til fx forfatter, leverandør, kategorier og serier, samt andet som denne vare har været en del af. Vi håber, at det kan hjælpe dig med at finde en anden udgave af varen eller måske et alternativ.

Det fermenterede køkken (Ebog, epub, Dansk)

Forfatter(e): Søren Ejlersen


Forlag: People's

  • Type: Ebog
  • Format: epub
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • Udgave: 1
  • Udgivelsesdato: 27-04-2021
  • Sideantal: 160 Sider
  • Filtype: epub
  • Filversion: 2.0
  • Filformat: Reflowable
  • Filstørrelse: 44249 KB
  • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
  • ISBN/VNR: 9788770366847
DENNE VARE ER UDSOLGT / UDGÅET
DENNE VARE ER UDSOLGT / UDGÅET

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

VARENS BESKRIVELSE

Glæden ved det fermenterede starter med alt det liv, der opstår i glas og krukker, når de bobler og gærer på hylder og borde. Med et flot batteri af grøntsager og safter kan du til enhver tid lave et måltid med fuld styrke og smagfulde overraskelser. I DET FERMENTEREDE KØKKEN får du 30 udsøgte madopskrifter, hvori det fermenterede er tilsat som det bærende smagselement. Du får også 20 opskrifter på de fermenterede grøntsager og safter, der indgår i madopskrifterne. Prøv eksempelvis sprøde kimchipandekager, chili sin carne med chilimash, bibimbap med friske grøntsager, spejlæg og mul kimchi, plante-hotdogs med agurkesalat, kombuchasennep og tomatketchup eller pommes frites med bearnaisesauce. De fermenterede sager tilføjer en velsmag, der breder sig i munden og gør måltiderne mindeværdige. Det er unikke smagsnuancer, som kun kan skabes i netop dit køkken, med dine hænder, i dine glas og flasker, og siden i din madlavning. Det er det fermenterede køkkens magi!