Forventes på lager: 28-02-2022
Alle Kategorier som dette produkt er en del af
Alle Kategorier som dette produkt er en del af
En kærlighedserklæring til det indiske køkken.
Safi er født i Afghanistan, kom til Danmark i 2001 - og har siden sin barndom været dybt fascineret af indisk kultur genrelt og indisk mad i særdeleshed. Især Mumbais små upræsentioøse spisesteder, Dhaba Wallas, hvor folk fra alle lag i det indiske samfund mødes for at nyde et godt selskab. Og det er præcis, hvad Safi ønsker: at skabe glæde og samle mennesker gennem madoplevelser.
I denne bog får du hans bud på populære indiske retter med et dansk tvist. Bl.a. evergreens som butterchicken, daal og lammecurry, men også mindre kendte retter som fx sprøde fiske-pakora, krydret chapli-oksekebab og de mange intense og fyldige græntsagsretter, som det indiske køkken også er kendt for.
Fantastisk kogebog og indisk mad
Jeg har lavet meget indisk mad gennem tiden og spist indisk i Indien og flere andre lande, og jeg må sige, at denne kogebog og maden slår alt. Nemme og meget udførlige opskrifter. Appetitvækkende og lækker kogebog med flotte billeder.
Jeg har lavet over 10 af retterne. Nogle opskrifterne er super og gennemført beskrevet, men andre er ikke mulige at gennemføre hvis man skal følge fremgangsmåden beskrevet, da der blive sprunget lidt frem og tilbage.
Retterne der bliver beskrevet som veganske indholdet ofte både piskefløde, yoghurt og smør.. af grilretterne skal under halvdelen bruge en gril. Resten skal laves på enden panden eller i ovnen.
Det er nogle spændende retter der er valgt. Men bogen virker ikke gennemført.