Forventes på lager: 28-02-2022
En kærlighedserklæring til det indiske køkken.
Safi er født i Afghanistan, kom til Danmark i 2001 - og har siden sin barndom været dybt fascineret af indisk kultur genrelt og indisk mad i særdeleshed. Især Mumbais små upræsentioøse spisesteder, Dhaba Wallas, hvor folk fra alle lag i det indiske samfund mødes for at nyde et godt selskab. Og det er præcis, hvad Safi ønsker: at skabe glæde og samle mennesker gennem madoplevelser.
I denne bog får du hans bud på populære indiske retter med et dansk tvist. Bl.a. evergreens som butterchicken, daal og lammecurry, men også mindre kendte retter som fx sprøde fiske-pakora, krydret chapli-oksekebab og de mange intense og fyldige græntsagsretter, som det indiske køkken også er kendt for.
| Forlag | Lindhardt og Ringhof |
| Forfatter | Enayatullah Safi |
| Type | Ebog |
| Format | epub |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1 |
| Udgivelsesdato | 28-02-2022 |
| Udgiver | Lindhardt og Ringhof |
| Sideantal | 256 Sider |
| Filtype | epub |
| Filversion | 3.0 |
| Filformat | FixedFormat |
| Filstørrelse | 46034 KB |
| Kopibeskyttelse | DigitalVandmaerkning |
| Datamining | Ikke tilladt |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788727006376 |