44 fantastiske steder for børn Barcelona (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Roald Bergmann

Forlag: Turbine Forlaget
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 92
Dato for udgivelse: 2015-10-01
Udgivelse: 1. udgave, 1. oplag
ISBN-13: 9788740607659
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 97289 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: FixedFormat
44 Fantastiske Steder for Børn er lavet til eventyrlystne voksne, som gerne vil gå på opdagelse i verdens fedeste storbyer - sammen med børnene.

Flere detaljer

PRIS
54,95 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Storbyferier i børnehøjde. - Familieferier med børn behøver ikke at være forloren sommer i Lalandia, All Inclusiveresorter eller camping i Sverige med klipklapper og lunken vin. En ny rejsebogsserie, som hjælper forældre til at tage på storbyferie med ungerne på slæb, har set dagens lys. 44 Fantastiske Steder for Børn er lavet til eventyrlystne voksne, som gerne vil gå på opdagelse i verdens fedeste storbyer - sammen med børnene. 44 Fantastiske Steder for Børn guider familier til de aller bedste spisesteder, legepladser, solskinsspots, parker, butikker, hoteller og hvad der ellers kan gøre en metropol-rejse til et sandt eventyr. Om forfatteren: Roald Bergmann har rejst Europa og Nordamerika tyndt sammen med sin kone og deres to børn Nemo og Vega (i skrivende stund fem og tre år). Efter bl.a. at have boet i Barcelona i fire måneder og taget en 23.300 km lang roadtrip gennem USA med sin familie udgiver han nu rejsebogsserien 44 fantastiske steder for børn. Roald Bergmann er journalist og reporter for bl.a. Go´ aften Danmark på TV2 og holder foredrag om sine rejser i børnehøjde.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

44 fantastiske steder for børn Barcelona

44 fantastiske steder for børn Barcelona

44 Fantastiske Steder for Børn er lavet til eventyrlystne voksne, som gerne vil gå på opdagelse i verdens fedeste storbyer - sammen med børnene.

Måske kunne nedenstående have interesse

Rejsetilbehør

Mangler du en skopose eller en bagagevægt til rejsen? Se vores udvalg af rejsetilbehør