800 mil ad Amazonfloden Forstør

800 mil ad Amazonfloden (e-bog, epub)

Af: Jules Verne

Forlag: eBibliotek 1800
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 287
Dato for udgivelse: 2016-02-22
ISBN-13: 9788779794535
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 428 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

55,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Joam Garral lever med sin familie på en façenda - en art gods - ved Amazonfloden i den peruvianske jungle. Da datteren Minha skal giftes, indvilliger han i at drage til Belem i Brasilien, for at brylluppet kan finde sted sammen med brudgommens moder. Rejsen skal foregå på en gigantisk flåde, en jangada, der samtidig er en tømmertransport.

Joam Garral har aldrig tidligere villet tage over grænsen til Brasilien, da han - hvilket han har holdt skjult for familien - dér er efterlyst for mord og diamanttyveri, forbrydelser han aldrig har begået, men som han er dødsdømt for 23 år tidligere. Hans andet formål med rejsen at søge sit navn renset ved hjælp af en dommer i Belem.

Da dommeren imidlertid dør, inden Garral når frem, er det eneste bevis for hans uskyld et krypteret dokument, der er i hænderne på en skurk ved navn Torres. Torres vil sælge Garral dokumentet, men hans pris er for høj - alt for høj - og da han bliver dræbt, begynder et febrilsk kapløb for at løse dokumentets gåde, inden dødsdommen over Garral bliver eksekveret.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

800 mil ad Amazonfloden

800 mil ad Amazonfloden