Aamund: - om enspænderen, livsværket og familien Forstør

Aamund: - om enspænderen, livsværket og familien (e-bog, epub)

Af: Henrik Tüchsen

Forlag: Gyldendal
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Dato for udgivelse: 2012-03-20
Udgivelse: Edition 1
Udgiver: Gyldendal Business
Illustrator: Hans Jørn Muusmann
Medforfattere: Henrik Tüchsen, Søren Funch
ISBN-13: 9788702126419
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 3122 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

68,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Asger Aamund og familie er kendte, meget kendte! Men ved folk i virkeligheden, hvad det er, Aamund har tjent sine penge på, hvad hans virksomheder egentligt laver, og hvordan han er som chef, ægtemand, bror og far? En ny biografi fortæller om Asger Aamunds karriere, satsninger, liv og virke.

Hidtil har Aamund gentagne gange takket nej til en biografi, men til denne har han indvilget i at medvirke. Han har accepteret, at forfatterne har sat dagsordenen, og at han ikke har haft indflydelse på bogen. Resultatet er en medrivende fortælling om Aamunds fortid, nutid og fremtid.

Læs om Aamunds opgør med sværvægterne i industriens magtfulde netværk, om biotekbranchen og Aamunds virksomheder. Aamund er ofte blevet udnævnt til en vinder, men faktisk arbejder han stadig på at få de sidste brikker til at falde på plads, før han for alvor kan kalde sit livsværk for en vaskeægte succes for både ham selv og medaktionærerne.

Aamund - om enspænderen, livsværket og familien indeholder åbenhjertige interview med Asger Aamund selv. Desuden interviewes nære familiemedlemmer som hans kone Suzanne Bjerrehuus, ekskone Susanne Aamund, søsteren og broderen Jane og Bjarke Aamund, medarbejdere m.v. Læs bl.a. om, hvorfor Asger Aamund giver pokker i hakkeorden og den offentlige mening, om hans skuespillerdrømme, børn og ægteskaber – og om hans opvækst i en usædvanlig familie. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Aamund: - om enspænderen, livsværket og familien

Aamund: - om enspænderen, livsværket og familien