Æblekogebogen ll Forstør

Æblekogebogen ll (e-bog, pdf)

Af: Nina Sigmund

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: pdf
Sprog: Dansk
Sideantal: 81
Dato for udgivelse: 2014-12-12
Udgivelse: 1.
Nr. i serien: 2
Illustrator: Nina Sigmund
Redaktion: Rikke Kirchheiner
ISBN-13: 9788793305571
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 4904 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Når sommeren går på hæld, begynder sæsonen for de danske æbler. Haver, gårdbutikker og markeder bugner af røde, gule og grønne, søde, syrlige og saftige æbler, og de kan naturligvis spises som de er eller koges til æblemos. Men der er...

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

85,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Når sommeren går på hæld, begynder sæsonen for de danske æbler. Haver, gårdbutikker og markeder bugner af røde, gule og grønne, søde, syrlige og saftige æbler, og de kan naturligvis spises som de er eller koges til æblemos. Men der er så mange andre muligheder for at få glæde af smagsrigdommen i de forskellige sorter af danske æbler. Pluk blandt de mange opskrifter på salat, varm mad, bagværk, drikke, marmelader, slik og desserter med æbler eller sæt tænderne i en lun, nybagt æbletærte. Bagerst i bogen er en guide til 35 danske æblesorter med beskrivelser og tips til anvendelse, både af gamle og nye sorter. Om forfatteren Nina Sigmund er freelancejournalist og vild med danske æbler. Efter hun har udgivet Æblekogebogen I, kommer Æblekogebogen II nu med endnu flere opskrifter på æblemad, æblesalater, æblesylterier, æblekager og æbledrikke.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Æblekogebogen ll

Æblekogebogen ll

Når sommeren går på hæld, begynder sæsonen for de danske æbler. Haver, gårdbutikker og markeder bugner af røde, gule og grønne, søde, syrlige og saftige æbler, og de kan naturligvis spises som de er eller koges til æblemos. Men der er...