Af uventet nåde: Fortællinger (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Poul Løvborg


Forlag: Eksistensen
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741001777
Udgave: 2. udgave
Udgivelsesdato: 18-08-2017
Sideantal: 232 Sider
Filtype: epub
Filversion: 3.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 497 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Af uventet nåde er 9 nedslag i 9 liv. Vi befinder os et sted, vi ikke kender, men som vi alle sammen kunne være rundet af, og derfor kender så udmærket. Lavmælt og langsommeligt fører Poul Løvborg os gennem livet, som det kommer til os og kommer bag på os.
Formater / udgaver
153,50 kr
97,80 kr
PRIS
97,80 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Når tilværelsen tager en drejning, er det ikke altid med os selv som arkitekt over eget liv. Ja, nok egentlig så langtfra. Tilværelsen tager form og farve af vores relationer (eller mangel på samme), vores ophav og den måde, verden møder os på. Hvad enten vi flygter fra noget, skal råde bod på noget eller skal gøre op med noget, bliver det i samspil med de vilkår, vi ikke har magt over.

Vi møder bl.a. den opblæste forfatter, der søger skrivero i sin hjemegn; den forsagte og oversete Else, der pludselig bliver tilgodeset; den yppige og lidetkønne unge Gerda, hvis gode hjerte og arbejdsomhed en dag bærer frugt, og den unge Rasmus, der sætter alt ind på at vinde Anita og det halve kongerige. Alt imens betjent Madsen sørger for, at lov og orden opretholdes på en egn, hvor selvtægten altid ligger på lur.

Anmeldelser (0)