Ali er kuli - en "gadedreng" i Bangladesh: En "gadedreng" i Bangladesh Forstør

Ali er kuli - en "gadedreng" i Bangladesh: En "gadedreng" i Bangladesh (e-bog, epub)

Af: Palle Petersen

Forlag: PalleP-forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 40
Dato for udgivelse: 2016-09-20
Udgivelse: 1. e-bogsudgave
Illustrator: Palle Petersen
ISBN-13: 9788793464209
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 7706 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Ali lever som "gadedreng" - på gaden i Bangladesh, hvor han arbejder som kuli med at bære varer for folk - for at hans familie kan overleve - men så kommer han i skole.  Fotografisk billedbog om fattig dreng i u-land.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

67,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ali er en kuli, han bærer varer for folk på markedet. Fotografisk billedbog med mange billder. En dag kommer der en mand fra Danmark og spørger om Ali vil gå I skole? Først siger hans forældre nej - det er nødvendigt, at Ali tjener penge, så hans forældre kan overleve. Men manden lover, at hvis han kommer i skole, så får han også et måltid mad - og hvis han lærer at læse og skrive, så kan han måske engang få et godt arbejde og tjene mange flere penge. så han bedre kan hjælpe sin familie. Ali kommer i skole, pengene til skolen er indsamlet af danske skolebørn. Bangladesh er et meget fattigt land, der lever 170 millioner på et område, der er lidt mere end dobbelt så stort som Danmark. PP har også skrevet SALINA ER KUN EN PIGE - om muslimsk i Bangladesh - og SHANTI ER ADOPTERET - om en pige, som er adopteret fra Bangladesh til Danmark. PP har også skrevet bøger både trykte og e-bøger om børn i Grønland, Kina, Færøerne, Island, Dansk Vestindien og Peru. Fotografisk billedbog med mange fotografier og gamle tegninger. Den fortæller både om historien, nutiden, religion og dagligliv. Forfatteren Palle Petersen har skrevet en lang række fotografiske billedbøger bøger om børn i andre lande. Han har også skrevet mange bøger omkring historie. De fleste er også udkommet som e-bøger. PP har modtaget flere priser for sine bøger - blandt andre Børnebogsprisen og Danmarks Skolebiblioteksforenings pris. Se mere: Kraks blå bog, http://pallepetersen.mono.net Læs også:Ima er indianer (Peru), Pancho og Lupito ar indianere (Mexico) Tamara og Elefanterne (Sri Lanka) - og den lille roman: Indianeren med to tunger (om spaniernes erobring af Peru), Shanti er kun en pige (Bangladesh), Ali er kuli (Bangladesh), Gabas hundeslæde (Grønland)

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ali er kuli - en "gadedreng" i Bangladesh: En "gadedreng" i Bangladesh

Ali er kuli - en "gadedreng" i Bangladesh: En "gadedreng" i Bangladesh

Ali lever som "gadedreng" - på gaden i Bangladesh, hvor han arbejder som kuli med at bære varer for folk - for at hans familie kan overleve - men så kommer han i skole.  Fotografisk billedbog om fattig dreng i u-land.