Alt dette vil jeg give dig
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Alt dette vil jeg give dig (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Dolores Redondo

Forlag: JP/Politikens Forlag
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740047530
Udgivelsesdato: 09-08-2018
Udgiver: Hr. Ferdinand
Sideantal: 624 Sider
Filtype: epub
Filversion: 3.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 1266 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Formater / udgaver
223,50 kr
118,10 kr
PRIS
118,10 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Spaniens bedst sælgende forfatter er tilbage med en stærk spændingsroman om dystre familiehemmeligheder og destruktivt magtbegær.
Da ambulancen ankommer til en alvorlig trafikulykke i det nordlige Spanien er Manuels mand, Álvaro, allerede død. Et familiemedlem har identificeret den døde, men hvad lavede Álvaro nær sit fødested i Galicien, når han havde sagt, at han skulle på forretningsrejse til Barcelona? Og hvorfor har han aldrig fortalt Manuel om sin velhavende familie og adelige titel som markis?
Politiet afslutt er bemærkelsesværdigt hurtigt opklaringsarbejdet, og hos Álvaros familie møder Manuel kun kulde og afvisning. Sammen med en stædig pensioneret politimand og en af Álvaros barndomsvenner kaster Manuel sig nu ud i opklaringen af, hvad der kan være sket, og hvad der gemmer sig bag den tilsyneladende privilegerede familiefacade. Noget tyder nemlig på, at Álvaro ikke er den eneste, der har lidt en mystisk død.
Alt dette vil jeg give dig er en medrivende thriller om en magtfuld families mørkeste hemmeligheder, om narkotikamisbrug, pædofili, arrogance og løgne, men også en livsbekræftende fortælling om kærlighed og venskab, loyalitet og håb.

Anmeldelser (0)