Americana Forstør

Americana (e-bog, pdf)

Af: Jørgen Holmgaard

Forlag: Forlaget Medusa
Format: pdf
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Dato for udgivelse: 1991-10-01
Udgivelse: 1.
ISBN-13: 9788773324233
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2918 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
Americana bevæger sig over hele feltet fra hverdagslivets detaljer til det store spørgsmå: Hvilken fremtid styrer den sidste supermagt - hele verdens »dreamland« - frem imod?

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

67,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

USA er et land, hvis sidestykke ikke findes. Både med sin historie, befolkning og opbygning falder USA uden for alle traditionelle former for samfund. Netop derfor har USA for resten af verden i de sidste hundrede år stået som det centrale billede på det moderne liv. For nogle dragende, for andre truende. Americana er en facetteret beskrivelse af livet i stormagten i slutningen af det 20. århundrede. Americana bevæger sig over hele feltet fra hverdagslivets detaljer til det store spørgsmå: Hvilken fremtid styrer den sidste supermagt - hele verdens »dreamland« - frem imod? Americana fortæller om amerikansk arbejdsomhed, angst, forbrug, kultur, forskning, universitetsliv, økonomi; om amerikanernes forhold til Japan og Europa, og om stemninger i Twin Peaks, Golfkrigens og budgetunderskuddenes USA. »den mest nysgerrige og iagttagelsesfyldte [Amerikabog] jeg har læst længe« »punkterer både højre- og venstrefordomme om USA« - »øjenåbende« - Thomas Bredsdorff i Politiken »uvurderlig kilde til forståelse af USA i dag« - Rigmor Bækholm i Information »pligtlæsning for alle de mange, som i disse år får stipendier til amerikanske læreanstalter« - »meget velskrevet« - Jens Glebe-Møller i Berlingske Tidende

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Americana

Americana

Americana bevæger sig over hele feltet fra hverdagslivets detaljer til det store spørgsmå: Hvilken fremtid styrer den sidste supermagt - hele verdens »dreamland« - frem imod?