Anemone - Skovfolkets prinsesse Forstør

Anemone - Skovfolkets prinsesse (e-bog, epub)

Af: Claes Kiilsgaard

Forlag: SAXO Publish
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2016-10-16
ISBN-13: 9788740497342
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 631 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: Ingen
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

34,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Skovfolkets prinsesse, er en sprudlende fortælling om Anemone, der vil gå meget langt for sit venskab med hesten Brennir. Et eventyr med syngende træer, en talende kanin, en troldkvinde klædt ud som en fugl, og stalddrengen Bjørn, der prøver at gøre det rigtige, men altid ender med at kvaje sig.
...Bag en kæmpe brombærbusk, lød der en spændt fnisen. Det puslede højlydt derinde fra. ”Shh, stå nu stille Brennir,” hviskede en hæs pigestemme. ”Du afslører os, din klodsede hest!” Der lød en sagte vrinsken som svar.
”Ha ... fundet!” udbrød ridder Eskild forpustet oppe fra sin lige så forpustede hest. Den store rødmossede ridder lænede sig sejrsikkert frem mod busken, og prikkede til den med sit sværd. ”Prinsesse kom frit frem!” sagde han, og tørrede sveden af panden.
Fra Brombærbusken lød der et stædigt kampråb, op over buskens skarpe torne kom en gylden hest springende med en hvinende Prinsesse Anemone. Hun sparkede ivrigt Brennir i siden, ikke at det var nødvendigt ... Brennir ville gøre alt for at spæne drillende væk fra ridder Eskild, og ridderens stormulede hest, Royal.
For drenge og piger i alderen 6-10 år.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Anemone - Skovfolkets prinsesse

Anemone - Skovfolkets prinsesse