Arvtageren Forstør

Arvtageren (e-bog, epub)

Af: Lina Forss

Forlag: HarperCollins Nordic
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 272
Dato for udgivelse: 2017-04-01
ISBN-13: 9789150787740
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2004 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Indbundet
175,90 kr
epub
149,55 kr

149,55 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Arvtageren

Hun er ung, succesfuld og arvtager til Firmaet. Sofi Enhörning har hele verden for sine fødder, men alt er ikke som det burde være ...
En krise truer virksomheden, og Sofi tvinges til at ansætte en virksomhedskonsulent. Konsulenten er ingen anden end den skandaleombruste Peder Wikingsson, tidligere eliterytter og professor på Handelshögskolan. Som om virksomhedens problemer ikke var nok, bliver Sofi overrumplet af de stærke følelser, Peder vækker i hende. Og mens hun får stadig sværere ved at modstå Peder, venter hendes kommende mand, godsejer Otto Bååth, intetanende derhjemme.
Da sladderpressen afslører den forbudte romance, samtidig med at Otto bliver stadig mere krævende, og virksomhedens aktiekurser falder, begynder Sofis verden at slå revner. Hvem kan hun stole på i en verden, hvor penge styrer? Og hvem skal hun vælge – pålidelige Otto, det trygge valg, eller karismatiske Peder, som giver hende alt, hvad hun nogensinde har drømt om?
Arvtageren er den første bog i Stockholm romance, en romantrilogi om stærk lidenskab, dramatiske intriger og beslutsomme kvinder.
Lina Forss er født i 1967 og opvokset i Djursholm, Stockholm, men er, efter ti år i London, Londoner i hjerte og sjæl. Nu bor hun i Värmdö, for teenagebørnenes, hundens, havudsigtens og skovenes skyld. Lina er en ægte romantiker og har indtil videre udgivet ti bøger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Arvtageren

Arvtageren