Assassinernes hemmelighed Forstør

Assassinernes hemmelighed (e-bog, epub)

Af: Jon Courtenay Grimwood

Forlag: Forlaget Klim
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 460
Dato for udgivelse: 2011-10-06
Udgivelse: 1. elektroniske udg.
Oversætter: Martin Skovhus
ISBN-13: 9788771290349
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 612 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
"Assassinernes hemmelighed" er fortællingen om ambition, hævn og tilblivelsen af en assassin, en lejemorder, som gemmer på en ganske særlig hemmelighed - og en ganske særlig tørst!

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Indbundet
260,15 kr
epub
49,50 kr
zip_mp3
87,95 kr

49,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hertug Marco er den officielle leder, men han er sinke, og hans onkel og tante er de egentlige herskere. De kommanderer til søs, beskatter kolonierne og frygter assassinerne. Verden ændrer sig den nat, hvor Marcos kusine kidnappes af mamluk-pirater. Som dagen gryr, forbereder Atilo, leder af hertugens assassinere, sig på at ekspedere manden, der lukkede piraterne ind. Selvom det bare er et enkelt drab blandt utallige andre, ændrer dette mord hans liv for evigt. "Assassinernes hemmelighed" er fortællingen om ambition, hævn og tilblivelsen af en assassin, en lejemorder, som gemmer på en ganske særlig hemmelighed. Handlingen udspiller sig i det 15. århundrede i Shakespeares Venedig, hvor fattigdom og sygdom eksisterer side om side med adelens rigdom og intriger, og hvor overnaturlige væsner lurer i skyggerne. Jon Courtenay Grimwood læste ved Kingston College og har arbejdet som skribent for flere aviser og tidsskrifter inklusive The Guardian. Han var nomineret til Arthur C. Clarke Award to gange, og til BSFA Award for bedste roman hele syv gange. "Assasinernes hemmelighed" er hans første udgivelse på dansk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Assassinernes hemmelighed

Assassinernes hemmelighed

"Assassinernes hemmelighed" er fortællingen om ambition, hævn og tilblivelsen af en assassin, en lejemorder, som gemmer på en ganske særlig hemmelighed - og en ganske særlig tørst!