At blive den man er Forstør

At blive den man er (e-bog, epub)

Af: Anja Andersen

Forlag: JP/Politikens Forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Dato for udgivelse: 2016-10-18
Udgivelse: 1. e-bogsudgave
Udgiver: Politikens Forlag
ISBN-13: 9788740036732
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 14817 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
At blive den man er er bogen, hvor Anja for første gang ser sig selv og sin historie i øjnene. For hvordan kan hun vide, hvem hun er, før hun ved, hvem hun var?

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
116,90 kr
zip_mp3
116,90 kr

116,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

At blive den man er handler om en lille pige, der elskede at lege med en bold, men aldrig holdt sig inden for stregerne. Det er fortællingen om håndbold-ikonet Anja Andersens årelange kamp for at finde en måde at forvalte sig selv på. Om at være nationalhelt det ene øjeblik og skurk det næste. Om næsten at lade et nådesløst pres tage livet af sig. Om talrige sammenstød med trænere, dommere og spillere. Om professionel storhed og private fald. Om at opdage, at livet ikke handler om at vinde, men om en opgave større end sig selv. Om at vokse. At lukke kærlighed ind. At indgå venskaber for livet. Om tilgivelse. Og om at alt kan trænes for at blive mester i den vigtigste sport af alle – livet. Endelig er det en historie om en kvindesrejse mod at lade sin egen måde at leve på afgøre, hvem hun er. At blive den man er er bogen, hvor Anja for første gang ser sig selv og sin historie i øjnene. For hvordan kan hun vide, hvem hun er, før hun ved, hvem hun var?

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

At blive den man er

At blive den man er

At blive den man er er bogen, hvor Anja for første gang ser sig selv og sin historie i øjnene. For hvordan kan hun vide, hvem hun er, før hun ved, hvem hun var?